Αιθέριο έλαιο Κέδρος 10ml

3.90

Το αιθέριο έλαιο Κέδρου χρησιμοποιείται στα καλλυντικά σαν αρωματικό συστατικό για να επιτευχθεί ξυλώδης, ζεστή και φρέσκια χροιά στην παραγωγή αρωμάτων. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά στον αρωματισμό σαπουνιών και παρόμοιων προϊόντων.

- +
Κωδικός προϊόντος: 5200127093632 Κατηγορία:

Αιθέριο έλαιο Κέδρος 10ml

Το αιθέριο έλαιο Κέδρου αποκτάται από το ξύλο του Κέδρου του Άτλαντα με την διαδικασία της απόσταξης με ατμό.

Το αιθέριο έλαιο Κέδρου είναι ένα εύχρηστο, συνήθως κιτρινωπό προς πορτοκαλί υγρό. Η μυρωδιά του περιγράφεται ως χαρακτηριστική, πικάντικη, ζεστή και ξυλώδης. Χαρακτηριστικά συστατικά είναι η κεδρόλη, η α-κεδρίνη, η β-κεδρίνη και το συστατικό που καθορίζει την μυρωδιά η ατλαντόνη.

Τα συστατικά του αιθέριου ελαίου από Κέδρο έχουν και ιατρικά χαρακτηριστικά. Η αρχαίοι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν για την ταρίχευση των νεκρών, και αργότερα τον 19ο αιώνα, ανακαλύφθηκαν οι ιατρικές του ιδιότητες. Σήμερα εφαρμόζεται σαν αλοιφή, έμπλαστρο, έλαιο μπάνιου ή μασάζ.

Στην αρωματοθεραπεία το αιθέριο έλαιο Κέδρου χρησιμοποιείται σε αρωματικά κεριά, σαν πρόσθετο σε έλαια μπάνιου ή μασάζ.

Το αιθέριο έλαιο Κέδρου χρησιμοποιείται στα καλλυντικά σαν αρωματικό συστατικό για να επιτευχθεί ξυλώδης, ζεστή και φρέσκια χροιά στην παραγωγή αρωμάτων. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά στον αρωματισμό σαπουνιών και παρόμοιων προϊόντων. Το αιθέριο έλαιο Κέδρου είναι κατάλληλο για μείγματα με βασιλικό, περγαμόντο, γεράνι, γιασεμί, λεβάντα, νέρολι, παλμαρόζα, τριαντάφυλλο, δεντρολίβανο και άρκευθο.

INCI Name: Cedrus Atlantica (Cedarwood) Oil

Προσοχή:

Οι πληροφορίες αυτές έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.  Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε έλαιο για θεραπευτικούς σκοπούς, ζητήστε τη γνώμη του κατάλληλου επαγγελματία υγείας ή διατροφολόγου. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Βάρος 0.050 kg
Μάρκα

Phytosophia

Είδος

Αιθέρια έλαιια

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.