Αρχική \ Το Τσάι \ Πράσινο Τσάι Καλάθι αγορών
Πράσινο Τσάι
Πράσινο Τσάι

Ιαπωνία Αμέσως μετά τη συγκομιδή το φρέσκο τσάι ψήνεται σε ατμό 100 βαθμών C. Η διαδικασία αυτή απενεργοποιεί τα ένζυμα που είναι υπεύθυνα για τη ζύμωση. 

Κίνα Για να γίνει η απενεργοποίηση των ενζύμων τα φρέσκα φύλλα θερμαίνονται παραδοσιακά για περίπου 30’ σε πολύ καυτό τηγάνι




 

 
:: Η επιχείρηση μας :: Προϊόντα E-shop :: Ο κόσμος του καφέ :: Το Τσάι :: Μπαχαρικά :: Όροι χρήσης :: Επικοινωνία ::


Login  Εγγραφή νέου μέλους  Υπενθύμιση κωδικού 
 
active³ 5.0 · Design & Development by Ultravision · Όροι χρήσης