Αρχική \ Όροι χρήσης Καλάθι αγορών
Όροι χρήσης

Διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους που ρυθμίζουν την χρήση της ιστοσελίδας και λάβετε υπ’ όψιν σας ότι η από μέρους σας χρήση της, αποτελεί την αποδοχή σας να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλείσθε να μη χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Το alhimistis.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες της ιστοσελίδας είναι ακριβείς, πλήρεις και επίκαιρες σε σχέση με περιγραφές προϊόντων, τιμές και διαθεσιμότητα. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης της ιστοσελίδας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τέτοιες αλλαγές.

Αγορές

Αναζητήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του φιλικού προς το χρήστη σχεδιασμού του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει σύμφωνα με όσα αναγράφονται στον όρο Επιστροφές.

Όταν φτάσετε στη τελική σας επιλογή επιλέξτε «προσθήκη στο καλάθι» και το προϊόν θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε έχετε τις παρακάτω δυνατότητες:

  • να προχωρήσετε στην αποστολή της παραγγελίας σας ή
  • να συνεχίσετε τις αγορές σας

Το alhimistis.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας, ή «ανθρώπινα λάθη» κατά την ενημέρωση των τιμών ή των χαρακτηριστικών των προϊόντων. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα υψηλή ή χαμηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή αποστείλετε e-mail.

Τρόποι πληρωμής

Το κατάστημα χρησιμοποιεί τους εξής 2 τρόπους πληρωμής:

1. αντικαταβολή με courier - μεταφορική

2. κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με courier - μεταφορική

 

Παράδοση  

Η ημέρα αποστολής της δικής σας παραγγελίας εξαρτάται από την ημέρα και την ώρα που θα την καταχωρήσετε. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να σας ενημερώνουμε για την κατάσταση αποστολής της παραγγελίας σας.

Οι ανωτέρω όροι παράδοσης δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Έξοδα αποστολής

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με κούριερ ή μεταφορική και για να μάθετε το κόστος πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Απαραίτητη προυπόθεση να γνωρίζουμε το τελίκό βάρος της παραγγελίας. 

Το alhimistis.gr υποστηρίζει αποστολές μόνο εντός Ελλάδος και όλες οι αγορές γίνονται σε Ευρώ(€).

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Στη περίπτωση που έχετε επιλέξει λάθος προϊόν
  2. Στη περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του alhimistis.gr σας τιμολογήθηκαν ή απεστάλησαν λανθασμένα προϊόντα
  3. Στη περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικά προϊόντα

Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσής τους. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και να επιστρέφονται αφόρετα, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι στην ίδια κατάσταση με εκείνη που παρελήφθησαν. Το alhimistis.gr δεν θα αποδέχεται επιστρεφόμενα προϊόντα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Για να αλλάξετε προϊόντα που έχετε αγοράσει θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για να σας βοηθήσουμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες (αλλαγή προϊόντος με άλλα διαθέσιμα προϊόντα, χρέωση/πίστωση κλπ.).

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την καταχώρησή της στο κατάστημα και την πληρωμή της, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημά μας.
 

 
:: Η επιχείρηση μας :: E-shop :: Ο κόσμος του καφέ :: Το Τσάι :: Μπαχαρικά :: Όροι χρήσης :: Επικοινωνία ::


Login  Εγγραφή νέου μέλους  Υπενθύμιση κωδικού 
 
active³ 5.0 · Design & Development by Ultravision · Όροι χρήσης