Αρχική \ Η επιχείρηση μας Καλάθι αγορών
Η επιχείρηση μας
Η επιχείρηση μας

Ο «Αλχημιστής», με παρουσία 12 χρόνων στην αγορά του Κιλκίς και μια παράδοση 67 ετών στο χώρο του καφέ, φιλοδοξεί να σας μυήσει στον κόσμο των αρωμάτων και των γεύσεων. 

Με συνεχή έρευνα και ενημέρωση σας παρουσιάζουμε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης αλλά και εξειδικευμένα είδη διατροφής, προσεκτικά επιλεγμένα για κάθε περίπτωση.

 Η μεγάλη ποικιλία σε είδη καφέ δικής μας παραγωγής ελληνικός, φίλτρου, φίλτρου αρωματικός, espresso , τα βότανα και οι πολλές ποικιλίες τσαγιού που υπάρχουν στο κατάστημά μας, είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν τις όποιες γευστικές σας απαιτήσεις.

 Παράλληλα,εξειδικευμένες α’ ύλες ζαχαροπλαστικής, μελισσοκομικά προϊόντα, μπαχαρικά, κρασί,είδη διατροφής χωρίς γλουτένη, λακτόζη, αυγό, βιολογικά προϊόντα, φυτικά συμπληρώματα διατροφής, φυτικά καλλυντικά και κάποιες gourmet επιλογές διατίθενται για αυτούς που αναζητούν πάντα κάτι γευστικά ξεχωριστό.

Κύριο μέλημά μας είναι πάντα η άριστη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή, καθώς και η έγκυρη ενημέρωση του πελάτη για τη χρήση και κατανάλωση των προϊόντων. Σας περιμένουμε λοιπόν για να συζητήσουμε, να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να κάνουμε ακόμα πιο δυνατή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει.

Στόχος μας να φτιάξουμε ένα κατάστημα που θα συγκεντρώνει ιδιαίτερες γευστικές επιλογές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

 

 Μέσω του e-shop μας ερχόμαστε σε επαφή με όλους εσάς. Περιμένουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας, ακόμα και τις προτάσεις σας για νέα προϊόντα που θα εμπλουτίσουν τη γκάμα μας. Στο ταξίδι λοιπόν των αρωμάτων και των γεύσεων ας βρούμε μαζί τη δική μας φιλοσοφική λίθο!

 

Φιλικά 
Σταύρος Γιαβασίδης 

 
:: Η επιχείρηση μας :: E-shop :: Ο κόσμος του καφέ :: Το Τσάι :: Μπαχαρικά :: Όροι χρήσης :: Επικοινωνία ::


Login  Εγγραφή νέου μέλους  Υπενθύμιση κωδικού 
 
active³ 5.0 · Design & Development by Ultravision · Όροι χρήσης